Vizita

  • Orar 

CAMP VIRTUS intra in proces de relocare. Va vom anunta imediat ce avem noi date disponibile !!!

    Cand planificati să ne vizitati, va rugam sa consultati inainte sectiunea EVENIMENTE, sa va inscrieti la NEWSLETTER pentru a primi pe email toate noutatile, sa verificati sectiunea evenimente de pe pagina noastra de Facebook, sau sa ne dati un telefon - conform sectiunii CONTACT.
  • Acces                   
Camp Virtus se gaseste in marginea de nord-est asatului Salicea, comuna Ciurila, la circa 20 km de Cluj Napoca,  la intresecţia cu drumul care urca spre Moara de Vant si satul Micesti. Se poate ajunge şi prin satul Făget (la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Turda) şi pe varianta Sf. Ion din capătul cartierului Mănăştur. Drumul prin Faget este proaspat refacut, dotat cu pista pentru biciclete. A se vedea harta de la mai jos. Linia de autobuz CTP(RATUC)  M16 - pe ruta Cluj-Napoca (Piața Stefan cel Mare) - Ciurila, este valabilă în cursul săptămânii de luni până vineri, insa statiile si orarul nu sunt foarte practice. Statia cea mai apropiata de Camp Virtus este „Centru de Varstnici”.
  • Parcari
La Camp Virtus avem parcari pentru vizitatorii care sosesc cu atomobilul sau cu bicicleta (aprox. 50 de locuri). La ca. 100 m de camp se pot parca la marginea soselei asfaltate autocarele si microbuzele.
  • Facilitati
Se poate folosi toaleta ecologica din incinta Camp-ului. Momentan nu exista sursa de apa potabila, deci va recomandam sa aduceti cu dvs. De asemenea, este bine sa fiti imbracati adecvat, pregatiti atat de soare cat si de vant.
  • Va asteptam!